Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Díjmentes beüzemelés és defektvédelem

Minden általunk eladott kerékpárt ingyenesen üzembe helyezünk kerékpárszervizünkben. Az üzletben vásárolt kerékpárokat a Speedbike profi szervizes csapata perceken belül menetkészre szerelni!

A kerékpár Webáruházunkban vásárolt bicikliket is menetkészre beállítva szállítjuk házhoz, de mivel a futárszolgálat csak becsomagolva tudja szállítani a bringát - mi gyári dobozába tesszük vissza -, ezért a kormányt keresztbe fordítjuk és a pedálokat leszereljük. Előfordul, hogy a gyári doboz mérete olyan, hogy az első kereket is le kell szerelnünk. Az alábbi videó és 1-2 szerszám segítségével könnyen és gyorsan menetkészre szerelheti kerékpárját.

A kormányhoz 5-ös, 6-os imbuszkulcs, vagy 12-es, 13-as villáskulcs szükséges, a pedálokat 5-ös, 6-os, 8-as imbuszkulccsal, vagy 15-ös villáskulccsal tudja meghúzni. Itt a menetet érdemes a betekerés előtt gépzsírral bekenni. A pedálok betekerésénél figyelni kell, hogy a jobb oldalra a jobb oldali pedált (Right felirat) jobbra tekerje, a bal oldalra a bal oldali pedált (Left felirat) balra tekerje! Az első kerekek visszaszereléséhez is 15-ös villáskulcs szükséges, ha esetleg nem lenne gyorszáras. Az első kereket úgy állítsa be abroncsféknél, hogy a féktest a villa előtt legyen (ne a villa, és az alsó vázcső között), tárcsaféknél pedig ugyanazon az oldalon legyen, mint a hátsó keréknél (bal oldal).

A BMX kerékpároknál a pegeket (ugrálókat) is leszereljük, ehhez 15-ös, 17-es, vagy 19-es csőkulcsra lesz szükség.
A fitnesz terméket eredeti állapotban kapja meg, tehát az összeszerelés a Vásárló feladata.

A kerékpárt 1 hónap, vagy kb. 100km után szervizbe kell vinni, mert nyúlni fognak a bowdenek, a csavarok lazulhatnak.

 

INGYENES DEFEKTVÉDELEM

 

Minden általunk eladott, autó szelepes, új, 75.000 Ft ár feletti, felnőtt kerékpárt (26", 27,5", 28", 29") defektvédelemmel látunk el, amennyiben azt kéri! Online megrendeléskor a megjegyzés rovatban jelezze felénk amennyiben szüksége van erre a szolgáltatásra. A defektvédelem során a belsőbe egy speciális folyadékot töltünk, amely defekt esetén kitölti a sérülést. A folyadék nagyon kis mértékben, de növeli a kerékpár súlyát, kérjük ezt mindenképpen vegye figyelembe, mielőtt kéri ezt a szolgáltatást.