Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Continental

A kerékpár gumiabroncsok fejlesztésében és gyártásában szerzett több mint 100 éves tapasztalattal a Continental az iparágban egyedülálló cég. A Continental az egyetlen német kerékpár gumiabroncs gyártó, amely Németországban gyártja gumiabroncsait. Ez hatalmas ösztönzést jelent mérnökeinknek és mindenkinek, aki részt vesz a gyártási folyamatban és ez folyamatos ösztönzi a fejlesztéseket és az innovációt.

A Korbach-i technológiai és fejlesztési központban folyamatosan új forradalmi technológiákat fejlesztenek, mint például a verhetetlen Black Chili összetétel és a Vectran™ technológia, melyek a kerékpár sport csúcstechnológiáját képviselik. Ezek a technológiák kifinomult munkafolyamatokat igényelnek, ezzel biztosítva a végtermékek legendás minőségét. Ezek a kimagasló termékek, valamint a ProTection és a RaceSport technológiával készülő MTB gumiabroncsok csak a németországi gyárban készülhetnek ebben a minőségben.

Annak érdekében, hogy a legmegfelelőbb gumiabroncsot kínálhassuk minden terepre vagy kerékpár fajtához, a profi versenyzők és a hobbi kerékpárosok tapasztalataira és visszajelzéseire is támaszkodnak.

Globális szereplőként a Continental Németországon kívül is magas színvonalú gyártási létesítményeket tart fenn, ahol a Continental gumiabroncsok azonos gondossággal és odaadással készülnek.

Rendezés: