Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

LAZER JACKAL MIPS Enduró MTB Kerékpár Sisak - Több Színben

78.990 Ft
Írj véleményt a termékről Nem értékelt

A Sakál maximális kényelmet és biztonságot nyújt vezetés közben. Az Advanced Turnfit ® segítségévelA rendszer pillanatok alatt beállítható, és a mágneses retesznek köszönhetően kesztyűvel is könnyen nyitható és zárható. A szemüvegbarát nyitott elülső rész elegendő helyet biztosít a védőszemüveg számára, és a sisak hátulján található egy megfelelő tartó, amely megakadályozza a szemüveg hevederének elcsúszását. A védőszemüveget akkor is le lehet parkolni a sisakra, ha az állítható védőellenőr felső pozícióban van. A homlok területén lévő szellőzőnyílások és a belső szellőzőcsatornák kellemesen hűvösek tartják a fejet, míg az opcionálisan csatlakoztatható LED-es lámpa biztosítja a jobb láthatóságot az esti visszaúton a pályákról. Végül, de nem utolsósorban az összes nyomvonalbeli kalandot filmre is lehet venni, mert a sisakra fényképezőgép csatlakoztatható a mellékelt akció bütyöktartóval.


Lazer Advanced Turnfit ® rendszer
Az ATS segítségével könnyedén beállíthatja sisakjának illeszkedését a sisak hátulján található forgatógombbal. A fej körüli egyenletes beállítás megakadályozza az egyes nyomáspontok létrehozását. A rendszert olyan országúti sisakokban használják, ahol az aerodinamikai teljesítmény a legfontosabb, valamint az MTB és az e-bike sisakokban a különösen biztonságos illeszkedés érdekében.


Állítható rögzítő gyűrű
Az állítható rögzítő gyűrű hátul felfelé vagy lefelé állítható, így a sisak illeszkedése a vezető kényelmi szintjétől függően megváltoztatható.


Optimális szellőzés levegő be- és kimeneteken keresztül
A szellőzés légbemeneteken keresztül történik, amelyek a sisak belsejében lévő szellőzőcsatornákon keresztül csatlakoznak a megfelelő kimeneti nyílásokhoz. Az így irányított légáram maximális hűtési hatékonyságot biztosít.


Hevedertartó
A sisakon alkalmazott csúszásgátló, érdes felület biztosítja a szemüveg hevederének biztonságos rögzítését. Ne aggódjon, biztosan nem csúszik el.


Állítható napellenző
A többállású látószög igény szerint négy különböző helyzetbe állítható, és vezetés közben is könnyen állítható.


Akció kamera tartó
Tartozéktartó az akció kamera vagy a fény könnyű és biztonságos rögzítéséhez a sisak tetején. A tépőzár megakadályozza az elkapás kockázatát.


Szemüvegbarát mélyedések
A sisak héjában a fül fölött található kis bemélyedések biztosítják a nyitott kialakítást. Ez azt jelenti, hogy minden szemüveg kényelmesen viselhető anélkül, hogy befolyásolná a sisak illeszkedését.


Alsó héj
A polikarbonát alsó héja remekül mutat, és megvédi a sisak habját a kozmetikai károsodásoktól.


Ultrakönnyű mágneses záródás
Az ultrakönnyű mágneses kapocs könnyedén kinyitható és zárható, még kesztyűvel is.


MIPS-sel elérhető
A MIPS egy agyvédelmi rendszer - amelyet a sisakok további biztonsága érdekében fejlesztettek ki. Bizonyos baleseti helyzetekben a MIPS BPS csökkentheti az agyba továbbított veszélyes erőket. A MIPS a többirányú ütközésvédelmi rendszert jelenti.

Gyártó: Lazer
Kapható választék:
Szín::
Méret::

Termékoldali socials share

Műszaki adatok