Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

KTM MACINA CITY 610 BELT Unisex Elektromos Városi Kerékpár 2021

1.474.600 Ft
1.327.140 Ft
Kedvezmény: 10%
Írj véleményt a termékről Nem értékelt

A KTM Macina City 610 Belt a KTM népszerű városi e-bike flottájának része. A kényelmes, függőleges ülő helyzetnek, az alacsony lépcsőfoknak és a rugós ülésoszlopnak köszönhetően minden részlet a maximális kényelmet szolgálja. A Macina City 610 övre a különösen kevés karbantartást igénylő szíjhajtás és a nagy teljesítményű Bosch elektromos teljesítmény is jellemző.

A KTM Macina City 610 öv - 2021 termék adatai:

    - Macina City váz alumíniumból
    - Bosch Performance Line CX meghajtó 75 Nm-rel
    - Bosch Powertube 625 Wh akkumulátor
    - Suntour NCX légrugós villa, 63 mm-es menet
    - Suntour SP17 NCX nyereg felfüggesztés
    - Shimano Nexus 5 fokozatú sebességváltó agy szíjhajtással
    - A Schwalbe Energizer Plus gumiabroncsok 50-622
    - A StVZO-nak megfelelő városi felszerelés


Hatékony és kényelmes a városon keresztül


A Macina City 610 Belt egy könnyen kezelhető és kényelmes Shimano Nexus 5 fokozatú sebességváltó agy, a Gates Carbon Drive CDX szíjhajtásával együtt elsajátítja a városi dzsungelt. A 263% -os sebességtartomány és a nagyon pontos kapcsolási teljesítmény hihetetlenül rugalmasvá teszi a City 610-et a belvárosi emelkedők vagy megálló-haladó forgalom számára. Ezenkívül ez a szíjhajtású agy-hajtómű nagy élettartammal és rendkívül alacsony karbantartási igényekkel hat.

A további kényelem érdekében a 610 Belt Suntour NCX légrugós villát és felfüggesztésű üléstartót kapott. Így a kis dudorok egyszerűen felszívódnak, ami az erdei és réti ösvényeken való vezetést is nagyon kellemesé teszi.

A várost a legújabb Bosch technológia nyomja, amely folyamatosan a legjobb támogatást nyújtja, hatékonyan és érzékenyen. A sokoldalú gondtalan csomagot StVZO-kompatibilis úti felszerelések egészítik ki, például világítás, csomagtartó csomagtartóval és sárvédők a biztonságos és tiszta kijárat érdekében.
 

Ezt az e-bike-ot ajánljuk:  Ha olyan városi e-bike-ot keres , amely alkalmas mindennapi használatra és használható városnézésekhez, valamint vidéki túrákhoz, akkor a KTM Macina City 610 Belt Önnek megfelelő. A kényelmes felszerelés a tartós és hatékony alkatrészekkel együtt ideális e-bike-ot tesz a mindennapi élethez.

Gyártó: KTM
Szeretnéd kipróbálni? Foglalj időpontot!
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2024-03-28

Termékoldali socials share

Műszaki adatok

Hasonló termékek