Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Női cross-trekking kerékpárok

A női cross trekking kerékpár a trekking bringa könnyített, enyhén sportosabb változata. A legtöbb nélkülözhető alkatrész lekerült róla, nincs sárvédő vagy csomagtartó. Így leginkább egy hegyikerékpárra hasonlít, de megőrizte a 28-as kerekeit, ezért az előbbinél jobban használható országúton is. Könnyű, gyors, mégis kényelmes, hosszabb távra is alkalmas kerékpár hölgyeknek.
Rendezés:

A női cross trekking kerékpárokat azoknak a hölgyeknek javasoljuk, akik kedvelik a túrázást, de akiknek a kényelmes, könnyed kerékpározás már nem elég. A cross trekking kerékpárokat könnyebb terepre, országútra, lankás tájakra tervezték. Egy ilyen bringán könnyedén lehet nagyobb sebességet elérni, ami köszönhető a kerékpár kialakításának, a hajtóműnek, de elsősorban a könnyített szerkezetnek. A gyártáskor elhagyják a kényelmi felszereléseket, így nincs rajtuk csomagtartó vagy sárvédő, azonban a felépítésük lehetővé teszi tetszőleges kerékpáros kiegészítők felszerelését - így könnyen egy kényelmes, mindennel felszerelt kerékpárhoz juthatunk.

Az alábbi képen egy Kellys Clea 10 - 2018-as kerékpár látható, amely megvásárolható webáruházunkban vagy XIX. kerületi üzletünkben.