Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

29"

A kerékátméről MTB-ok méretezése szerint alakulnak. (26", 27,5" és 29")  Váza lehet alumínium vagy a csúcskategória vázait is adó karbon, illetve a kettő kombinációja. Az összteleszkópos kerékpárok alkalmasak a hegyi utakon és lejtőkön történő nagy sebességű haladásra, de nem mindegy, hogy e kettő közül melyik a prioritás számunkra, mivel a freeride és downhill bicikliket kimondottan lejtőzésre fejlesztik, és ez azt hozza magával, hogy emelkedőn nehézkes velük tekerni.

Rendezés:

Az MTB kerékpárok egyik alkategóriáját képviselik az fully bringák, amelyek a profi versenyektől kezdve, az extrém utakon át a hétvégi túrákig, akár a legtechnikásabb terepeken is bírják a terhelést, emellett pedig képesek kényelmes utazást biztosítani. Az összteleszkópos kerékpárok első és hátsó felfüggesztéssel is rendelkeznek, a rázkódás csillapításáért teleszkópjaik felelnek, kerékátmérőik a MTB-ok méretezése szerint alakulnak. (26", 27,5" és 29")  Minél hosszabb a rugóút, annál nagyobb sebességgel tud haladni a bicó. Általában tárcsafékkel, rugóstaggal vannak felszerelve, és széles kerekek jellemzik őket. A megfelelő teherbírás érdekében merev vázzal rendelkeznek, amelynek anyaga alumínium vagy a merevebb, a csúcskategória vázait is adó karbon, illetve a kettő kombinációja.

Felhasználásuktól függően különböző kategóriákra oszthatóak az összteleszkópos biciklik: maraton, xc, all mountain, enduro, freeride és downhill bringákat találunk jelenleg a piacon. A modellek közti választást az egyéni igények erősen befolyásolják.