Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Gyerek kerékpárok

Kerékpárok gyermekeknek, az összes lehetséges méretben, hatalmas szín választékban, megbízható gyártók, kiváló és korszerű termékei. Ha nem tudod milyen méretre van szükséged keress minket elérhetőségeink egyikén és segítünk megtalálni a gyermekednek legjobban megfelelő bringát. A bringához kiegészítőket - pl. bukósisakot is választhatsz, hogy csemetéd a legnagyobb biztonságban legyen.
Rendezés:

A gyermek kerékpárok kiválasztásánál az egyik legfontosabb szempont a méret, hogy kényelmesen és magabiztosan tudjon gyermekünk kerékpározni. De a kisebb és nagyobb gyerekek szemében a forma, a szín, a minta, a divatos, hangzatos név is rendkívül fontos, ezért üzletünkben jelentős választék található gyermek kerékpárokból is, hogy mind méretben, mind formában, színben ki tudjuk választani a legjobban megfelelő biciklit gyermekünknek.

Válassz gyerek kerékpárjaink közül! Méret és kor szerint csoportosítottuk őket, hogy egyszerűbb legyen a választás, de ha segítségre van szükséged keress minket elérhetőségeink egyikén és szakértőink egyike a segítségedre siet, hogy ki tudjuk választani gyermeked számára a legjobban megfelelő kerékpárt. Választékunkban megtalálod a rózsaszín kislánybringáktól (2-4 éves korosztály), a mountain bike-on át a menő BMX-ig fiadnak (akár 14 év felett is)