Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Cross trekking vagy trekking kerékpár

A cross vagy cross trekking kerékpár a klasszikus túrakerékpár (trekking kerékpár) sportos változata. Ideális hosszabb távok megtételére, vegyes terepen való tekerésre. A klasszikus túra (trekking) kerékpárnál jóval könnyebb, hiszen a cross kerékpár csupasz, nincs felszerelve kiegészítőkkel (csomagtartó, sárvédő, kitámasztó)
Rendezés:

A cross kerékpárt akkor ajánljuk, ha szereted a változatos terepet és sportos bringázást, de meg akarod tartani a viszonylagos kényelmet. A cross vagy cross trekking kerékpár a hagyományos trekking vagy túrakerékpárhoz hasonlítva szerényebb felszereltségű - csomagtartó, kitámasztó, sárvédő nem található rajta - ennek köszönhető sportosabb megjelenése és alacsonyabb súlya. Legtöbbször alumínium vázzal és teleszkóppal szerelt, lendületes haladásra tervezett kerékpár. A minimum 18 sebességes váltó segít a változatos - akár komolyabb emelkedőket is tartalmazó - terepen való folyamatos haladáshoz.

Népszerűségéhez hozzájárul, hogy a gyárilag nem járó kiegészítőket természetesen fel lehet rá szerelni és ezt ízlésünk és anyagi lehetőségeink szerint tehetjük meg. A kiegészítőket, további felszereléseket webáruházunkban meg is tudod rendelni, vagy üzletünkben meg is vásárolhatod.