Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Elektromos vagy pedelec kerékpárok

Elektromos kerékpárok

Pedelec rendszerű - elektromos rásegítéses - kerékpárok esetén a kerékpárosnak minden esetben hajtania kell a kerékpárt, a hajtásrendszerbe integrált villanymotor csak rásegít, extra nyomatékot ad, így könnyítve a haladást, növeli az azonos erőkifejtéssel elérhető sebességet. Az akkumulátor lemerülése esetén nem kell kétségbeesni, a bringa hagyományos kerékpárként tökéletesen működik tovább. 

A vásárló közönség egyik része idősebbekből tevődik össze, akik nem akarják feladni az aktív sportolást, nem mondanak le a kerékpáros túrázás élményéről, a másik része az extrém terepen nagy sebességgel haladó, akár versenyszerűen bicikliző sportolók, akik emberi erővel leküzdhetetlen akadályokat is képesek legyőzni ezen új elektromos kerékpár technológia segítségével.

City/ Városi E-BIKE City/ Városi E-BIKE
City/ Városi E-BIKE
Fitnesz/ Urban E-BIKE Fitnesz/ Urban E-BIKE
Fitnesz/ Urban E-BIKE
Gyermek E-BIKE Gyermek E-BIKE
Gyermek E-BIKE
Összteleszkópos E-BIKE Összteleszkópos E-BIKE
Összteleszkópos E-BIKE
Trekking E-BIKE Trekking E-BIKE
Elektromos Trekking Kerékpárok
Rendezés:

Ahogy a fenti videóban is látható nem csak az idősebbekre gondoltak a Kellys elektromos kerékpárjának tervezői, a bringa egészen kemény terepen is megállja a helyét. A kerékpáros olyan segítséget kap a pedelec rendszertől, amellyel olyan, eddig lehetetlennek számító kihívásokat is teljesíteni tud, mint pl. emelkedőn felfelé egy kerekezés. Bemutatótermünkben igyekszünk a legkorszerűbb elektromos kerékpárokból minél többet tartani és bemutatni, lehetőséget termteni arra, hogy aki még nem tapasztalta meg az elektromos kerékpározás élményét, megismerhesse az új technológia adta lehetőségeket.

Az alábbi videóban az Kellys legújabb pedelec rendszerű, Shimano elektromos meghajtással ellátott elektromos kerékpárját ismerheted meg.