Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Elektromos vagy pedelec kerékpárok

Elektromos kerékpárok

Pedelec rendszerű - elektromos rásegítéses - kerékpárok esetén a kerékpárosnak minden esetben hajtania kell a kerékpárt, a hajtásrendszerbe integrált villanymotor csak rásegít, extra nyomatékot ad, így könnyítve a haladást, növeli az azonos erőkifejtéssel elérhető sebességet. Az akkumulátor lemerülése esetén nem kell kétségbeesni, a bringa hagyományos kerékpárként tökéletesen működik tovább. 

A vásárló közönség egyik része idősebbekből tevődik össze, akik nem akarják feladni az aktív sportolást, nem mondanak le a kerékpáros túrázás élményéről, a másik része az extrém terepen nagy sebességgel haladó, akár versenyszerűen bicikliző sportolók, akik emberi erővel leküzdhetetlen akadályokat is képesek legyőzni ezen új elektromos kerékpár technológia segítségével.

Rendezés:

Ahogy a fenti videóban is látható nem csak az idősebbekre gondoltak a Kellys elektromos kerékpárjának tervezői, a bringa egészen kemény terepen is megállja a helyét. A kerékpáros olyan segítséget kap a pedelec rendszertől, amellyel olyan, eddig lehetetlennek számító kihívásokat is teljesíteni tud, mint pl. emelkedőn felfelé egy kerekezés. Bemutatótermünkben igyekszünk a legkorszerűbb elektromos kerékpárokból minél többet tartani és bemutatni, lehetőséget termteni arra, hogy aki még nem tapasztalta meg az elektromos kerékpározás élményét, megismerhesse az új technológia adta lehetőségeket.