Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Trekking kerékpárok férfiaknak

Túrakerékpár. A terep és az utcai gépek között helyezkedik el. 28"-os kerékátmérője az aszfalton vagy közepes nehézségű terepen (erdei ösvény, földút) állja meg a helyét. Kényelmes és könnyű, így hosszú távú kirándulásokra igen alkalmas. Rendszerint csomagtartóval, sárvédővel szerelik gyárilag.
Rendezés:

A legjobb Gepida trekking kerékpárok egy helyen

Szeretnél kimozdulni kicsit hétvégéken otthonodból esetleg a családdal együtt? A kerékpározás tökéletes hétvégi elfoglaltság lehet, hiszen nem csak csodás tájakra juttok el együtt, hanem mozogtok is egy kicsit, mely mindenképp jót tesz az egészségnek. A trekking kerékpárok tökéletes választásnak számítanak manapság, ha közepes és rövid hosszúságú tórákat szeretnénk szervezni ismerősökkel, családokkal, stb. Előszeretettel ajánljuk Gepida trekking kerékpárjainkat ezekre a feladatokra, hiszen számos költséghatékony, kezdő modell is megtalálható készletünkön, melyekből elérhetők női és férfi kivitelezések egyaránt. A Gepida trekking kerékpárokkal garantált a kellemes tekerés hétvégente vagy egy bármely nap, amikor megjön a kedvetek egy kis túrázáshoz. Webáruházunkban olyan remek modellek közül választhattok, mint a Gepida ALBOIN, a Gepida Amsterdam, a Gepida Reptila és sok egyéb kerékpár, melyekkel remek érzés az utakon tekerni. A trekking kerékpárok alapvetően rövidebb túrázásra és sík terepre lettek kitalálva, tehát nem érdemes őket extrém körülmények közé vinni. A Gepida trekking kerékpárok a terep és az utcai gépek között helyezkedik el, 28"-os kerékátmérője az aszfalton és közepes nehézségű terepen, mint például erdei ösvény és földút még megállja meg a helyét, azonban érdemes a sík utakat választanotok, hogy a túrázás kellemesen teljen.

A Gepida kerékpárok kényelmes és könnyű vázkialakítással rendelkeznek, így a hosszabb távú kirándulásokon sem lesz velük különösebb probléma. Azért is érdemes a trekking kerékpárokat választanotok, mert ezek rendszerint csomagtartóval, sárvédővel fel vannak szerelve gyárilag, így ezeket az extrákat nem kell külön megvásárolnotok. Ha egy klassz kezdő kerékpár szettet kerestek, akkor a Gepida trekking kerékpárok között mindenképp érdemes válogatni. Kifejezetten olcsó, középkategóriás modelleket is biztosítunk, melyek nem túl drágák, azonban fő feladatukat remekül ellátják. Ha jön a hétvége, akkor irány a kerékpárutak! Ismerd meg biciklijeinket a Speedbike webáruházában!