Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Férfi Cross Trekking Kerékpárok

A Cross kerékpár a klasszikus túrakerékpár (trekking kerékpár) sportos változata. Ideális hosszabb távok megtételére, vegyes terepen való tekerésre. A klasszikus túra (trekking) kerékpárnál jóval könnyebb, hiszen a Cross kerékpár csupasz, nincs felszerelve kiegészítőkkel (csomagtartó, sárvédő, kitámasztó)
Rendezés:

Cross trekking kerékpár, avagy a tökéletes hibrid

Nem mindegy manapság, hogy túrázásra és városi közlekedésre milyen kerékpárt választunk. Vannak, akik sportosabb kerékpárokat szeretnek, vannak, akik beérik az átlagos kialakításokkal is, melyen minden extra megtalálható. A Cross trekking kerékpárok egy hibridet képviselnek a cross és a trekking kerékpár között, így megadva a lehetőséget a tulajdonosnak, hogy vagy túrabiciklit csináljon a kerékpárból, vagy meghagyja sportosabbnak azt. A Cross kerékpár ugyanis alapvetően a klasszikus túrakerékpár (trekking kerékpár) sportos változata, és ideális hosszabb távok megtételére, vegyes terepen való tekerésre, míg a klasszikus túrakerékpárt óvatossággal érdemes csak nem egyenes terepekre kivinni. A cross trekking biciklik a klasszikus trekking kerékpárnál jóval könnyebb kialakítással rendelkeznek. Ez alapvetően abból következik, hogy gyárilag nincsenek felszerelve olyan kiegészítőkkel, mint a csomagtartó, sárvédő és a kitámasztó. A cross trekking tehát egy sokkal sportosabb vonalat képvisel. Ugyan olyan a felépítéssel és geometriával rendelkezik egy trekking, azonban nem találhatók meg rajta a szokásos kiegészítők, amiket említettünk. Ezeknek a rögzítési pontjai viszont megvannak a vázon!

Ez tehát azt jelenti, hogy ha neked egy cross kerékpár tetszik, de szeretnél rá egy sárvédőt, vagy egy csomagtartót, akkor rá is pattinthatod! Aki szeret biciklizni és nem csak túrautakon, hanem városban és egyéb terepeken is szívesen teker, azoknak mindig a cross trekking kerékpárt ajánljuk, hiszen ez a hibrid több lehetőséget rejt magában, mint egy sima trekking kerékpár. Weboldalunkon több mint 170 ilyen bicikli áll rendelkezésedre. Ha olcsó modelleket keresel, akkor ismerd meg az Alpina Eco, a Domino Trino, a Kellys Cliff, valamint a Neuzer X100 modelleket! Ha nem félsz kicsit többet költeni egy minőségi kerékpárra, akkor a Kellys Phanatic, a Gepida Alboin, a KTM Life Cross és a Cube Nature EXC Allroad modelleket érdemes csekkolnod. Ismerd meg te is termékeinket részletesen webáruházunkban még ma!