Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Elektromos kerékpárok

Pedelec kerékpárok  - elektromos rásegítésű vagy e-bike néven is ismert - városi-, országúti-, MTB-, trekking és cross trekking változatokban is kaphatók. Webáruházunkban és kispesti kerékpár üzletünkben a legismertebb bringa gyártóktól találhatsz nagy választékban elektromos kerékpárokat - akár elképesztő akciós árakon is. Amennyiben segítségre van szükséged a választáshoz, keresd fel üzletünket vagy hívj minket és szakértő kollégáink segítenek kiválasztani a megfelelő elektromos kerékpárt.

Válaszd ki a számodra legjobban megfelelő e-bike kategóriát!

Rendezés:
 

Az elektromos - pedelec - kerékpárok nem csak az idősebbek bringázását könnyítik meg. Sportolók is használhatják, de bárki függetlenül kortól vagy nemtől, fizikai állapottól. A lényege, hogy a kerékpáros teljesítményét megnöveli, kisebb erőbefektetéssel érhetsz el azonos teljesítményt, mint hagyomásos kerékpár esetén. Megkönnyíti a változatos, dimbes-dombos terepen való haladást, könnyen leküzdheted a nagyobb emelkedőket, eddig elképzelhetetlennek tünő távokat tehetsz meg és könnyedén növelheted az átlagos sebességedet.

A pedelec kerékpár óriási előnye, hogy ha lemerül az akkumulátor a kerékpár nem válik hsználhatatlanná, hiszen az elektromotor csak rásegít a tekerésre így simán hajtható, akkumulátor nélkül is.

Fogalomtár:

Pedelec – maximálisan 250 W motorteljesítménnyel rendelkezik, csak pedálozás hatására hajtó elektromos kerékpár, melynél a rásegítés 25 km/h-s sebességig lehet aktív, és fékezéskor lekapcsol.

S-pedelec – kizárólag pedálozás hatására hajtó elektromos kerékpár, amelynél a rásegítés csak 45 km/h-s sebességig lehet aktív. Itt a motor teljesítményére nincs megkötés, viszont használatához hivatalosan rendszám, segédmotoros kerékpár jogosítvány, és kötelező biztosítás szükséges. 

Akciós kerékpárok és 2019-es modellek raktárról, nagy választékban.

Létezik gombnyomás vagy „gázkar” működtetésű, önálló haladásra is képes kerékpár, amely az uniós országokban szintén SMKP-rendszám és -jogosítvány köteles, illetve biztosítással is kell rendelkeznie. Ilyen kerékpárokat jelenleg nem forgalmazunk.

​Az alábbiakban egy Kellys elektromos kerékpár rövid filmjét tekintheted meg.