Speciális kerékpár ajánlatok

Üzletszabályzat

 • Bevezető rendelkezések

   

   

  Az alábbiakban leírt szerződési feltételek a Speed Bike Korlátolt Felelősségű Társaság, mint elektronikus kereskedelmi szolgáltatást nyújtó (a továbbiakban: szolgáltató) által üzemeltetett www.canga.hu internetes áruházban történő vásárlás jogi feltételeit tartalmazza. Ön megrendelésének jóváhagyásával az alábbi magyar nyelven írt, de nem írásos szerződést elfogadja, amely az Európai Unió vonatkozó 97/7/EK irányelvének szabályaira épülő 17/1999. (II.5.) Korm. rend. előírásainak figyelembe vételével készült. A szerződés nem javítható, illetve iktatásra nem kerül.


  Kérjük, rendelésének véglegesítése előtt feltétlenül olvassa el, esetleges kérdésével forduljon bizalommal az oldal üzemeltetőjéhez.


  Amennyiben igénybe veszi az oldal szolgáltatásait és a www.canga.hu oldalán rendelést küld, ezzel egyidejűleg kijelenti, hogy ismeri, magára nézve kötelezőnek tekinti, és elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, amely Ön és az üzemeltető Speed Bike Kft. között létrejött. A szolgáltató fenntartja a jogot, hogy előzetes egyezség és értesítés nélkül módosítsa a szerződést, a változtatások nem térhetnek el a jogszabályi előírásoktól és nem vonatkozhat a teljesítés alatt lévő megrendelésekre. Kérjük, hogy minden esetben ellenőrizze az adott, aktuálisan érvényes szerződési feltételeket.


  A webboltban csak cselekvőképes természetes ill. jogi személy vásárolhat és adhat le megrendelést. A rendelés elküldésével a megrendelő és a szolgáltató között, mint távollévők között kötött magyar nyelvű szerződés jön létre a jelen dokumentumban leírt feltételek szerint. A szolgáltató kötelezettséget vállal a megrendelés tárgyában a tőle elvárható legkörültekintőbb magatartás tanúsítására, a megrendelő kötelezettséget vállal arra, hogy a megrendelt árut átveszi, és a vételárat az átvételkor vagy előre utalással kiegyenlíti.


  A szerződés oly módon jön létre, hogy a megrendelő a webáruházban kiválasztott tételeket elektronikusan megrendeli. A megrendelési folyamat során Ön megismeri a termékeket, annak paramétereit, tulajdonságait és jellegzetességeit, a bruttó árakat és fizetési feltételeket, a szállítással kapcsolatos információkat és az áru átvételének módját. A megrendelés érvényesítéséhez el kell fogadnia az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF, jelen dokumentum.)

 • Árak

  A termékek adatlapján feltüntetett ár a termék bruttó ajánlati ára. Ezenkívül külön lapon szerepel a szállítási szolgáltatás költsége. Az ajánlati ár ennek megfelelően az adott pillanatban érvényes áru vételárából, valamint a szállítási árból tevődik össze, és csak akkor válik végleges árrá, ha a megrendelő a rendelési folyamat lépéseit szabályosan elvégzi és a rendelést jóváhagyja. A végleges ár csak a felek közös egyetértésével módosítható. Amennyiben valamely rendelés, vagy rendelések bármilyen okból módosításra, összevonásra kerülnek, a módosított rendelésre a módosítás időpontjában érvényes szállítási és fizetési kondíciók vonatkoznak.


  Az árak folyamatosan követik a beszerzési árak változásait. Ezért az eladó fenntartja magának az indokolás nélküli árváltoztatás jogát, amely a már megrendelt termék árát is érintheti. Nagyobb összegű vásárlás esetén a Speed Bike Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a vásárlóval egyeztetve előleg fizetést kérjen.

  A webáruházban közölt termékek nem az aktuális készletet tükrözik! Előfordulhat, hogy a Vásárló által megrendelt terméket már a Speed Bike Kft. sem tudja beszerezni. Ebben az esetben a Speed Bike Kft-t kártérítési kötelezettség nem terheli.

  Az akciós termékek esetében előfordulhat, hogy az akciós ár csak a készleten lévő termékekre érvényes, tehát az utánrendelt termékekre nem vonatkozik.

   

  Az eladó az áru kiszállításakor minden esetben számlát küld, melyet az áru leszállításának átvételekor kell egy összegben kifizetni, illetve egyes esetekben a cég székhelyén áru átvételekor, illetve előre utalással a cég bankszámlájára.

   

  Webáruházunkban a kispesti bolttól eltérő árak szerepelhetnek. Ha a boltban a webáruház áraival szeretne vásárolni, akkor rendelje meg itt a webáruházban, majd az átvételnél jelölje be a személyes átvételt, mert csak így tudjuk garantálni az itt látható árakat.

 • Szállítás

  Cégünk vállalja, hogy a megrendelt csomagokat 2 munkanapon belül a futárcég részére átadja (amennyiben a megrendelt termék kispesti üzletünkben van), és azok további 48 órán belül kiszállításra kerülnek. (A futárcég által vállalt szállítási határidő Budapestre és vidékre max. 48 óra, amely a hétköznapokra értendő)


  A megrendelése után telefonon fogjuk Önnel felvenni a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a részleteket.

  A szállítás a FámaFutárcéggel történik.
  Weboldal: https://famafutar.hu/
  Csomaginformáció: +36 20/3473107


  A köztudatban elfogadottabb a postai kézbesítés, viszont mivel termékeink egy jelentős része meghaladja a postai mérethatárokat, a postai kézbesítés nagyon költséges! A futárszolgálat kézbesítési díja megegyezik a legolcsóbb postai utánvételes kézbesítési díjjal, és MÉRETHATÁRTÓL FÜGGETLEN! Ezért megrendeléseiket teljes körűen futárszolgálattal kézbesítjük.
   

  A kerékpárokat összeszerelve, beállítva kapja meg, melynek plusz költsége nincsen.

  Ahhoz, hogy a kerékpár szállítható legyen, a kormányt elfordítjuk, kivesszük a pedálokat, illetve adott esetben az első kereket is. Ezen dolgok helyreállít(tat)ása a Vásárló feladata.
   
  A kormányhoz 5-ös, 6-os imbuszkulcs, vagy 12-es, 13-as villáskulcs szükséges, a pedálokat 5-ös, 6-os, 8-as imbuszkulccsal, vagy 15-ös villáskulccsal tudja meghúzni. Itt a menetet érdemes a betekerés előtt gépzsírral bekenni. A pedálok betekerésénél figyelni kell, hogy a jobb oldalra a jobb oldali pedált (Right felirat) jobbra tekerje, a bal oldalra a bal oldali pedált (Left felirat) balra tekerje! Az első kerekek visszaszereléséhez is 15-ös villáskulcs szükséges, ha esetleg nem lenne gyorszáras. Az első kereket úgy állítsa be abroncsféknél, hogy a féktest a villa előtt legyen (ne a villa, és az alsó vázcső között), tárcsaféknél pedig ugyanazon az oldalon legyen, mint a hátsó keréknél (bal oldal).


  A BMX kerékpároknál a pegeket (ugrálókat) is leszereljük, ehhez 15-ös, 17-es, vagy 19-es csőkulcsra lesz szükség.
  A fitnesz terméket eredeti állapotban kapja meg, tehát az összeszerelés a Vásárló feladata.

  A kerékpárt 1 hónap, vagy kb. 100km után szervizbe kell vinni, mert nyúlni fognak a bowdenek, a csavarok lazulhatnak.

   

  A fitnesz terméket eredeti állapotban kapja meg, tehát az összeszerelés a Vásárló feladata. Az ebből eredő károkért a Speed Bike Kft. nem vállal felelősséget. Egyes fitnesz termékeket kizárólag személyes átvétellel tud átvenni!

   

  Árak:

  Magyarország területén belüli szállítás esetén:

  - 1 csomag 50.000 Ft feletti rendelés esetén: INGYENES

  - 1 csomag 50.000 Ft alatti rendelés esetén: 1500 Ft

  A csomag maximum 40 kg-os lehet.

   

  Az ingyenes szállítás kizárólag webshopos rendelés esetén vehető igénybe. Üzletben való fizetés esetén a kerékpárok szállítási költsége: 1500 Ft/kerékpár

   

  Előre utalás esetén várja meg kollégánk telefonos jelentkezését!

  Számlaszám
  Speed Bike Kft., K&H Bank 10400188-50526575-57881008

   

  Áraink csomagonként értendőek és tartalmazzák az ÁFÁ-t.

  A fentiektől eltérő szállítási határidők az adott árucikknél külön megjelölésre kerülnek. Amennyiben egy megrendelésen különböző szállítási határidejű árucikkek vannak, akkor a hosszabb szállítási határidő az irányadó.

  Amennyiben a Vásárló a Speed Bike Kft. által összeállított csomag feladása után mondja vissza megrendelését, a szállítás teljes költsége a Vásárlót terheli!

  Az esetleges szállítási késedelem, vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén a Speed Bike Kft-t kártérítési kötelezettség NEM terheli.

 • Garancia, elállás

  Abban az esetben , ha az áru sérült a Ptk. a 151/2003.(IX.22.) Korm. rend. illetve a 49/2003. (VII.30.) GKM rendelet szerint jár el az eladó. Ennek érdekében a vásárló kérheti az áru cseréjét.


  Amennyiben az átvett árucikk sérült azt díjmentesen kicseréljük, kivéve, ha azt a termék információs lapján jelöltük. Amennyiben erre bármely okból nincs lehetőség, a kifizetett vételárat visszafizetjük, az áru előzetes visszapostázása, illetve a cég központjába történő visszaszállítás esetén. Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges.

  A Speed Bike Kft. 14 munkanapon belüli indoklás nélküli elállási jogot biztosít. Elállás esetén az értékesítő a fogyasztó által fizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő 14 napon belül visszatéríti. Az elállás miatt felmerült költségek rendezése a távollévők között kötött szerződésekről szóló törvény alapján történik. Amennyiben a törvénytől eltérő szavatosságot, vagy jótállást biztosít az eladó, minden esetben az értékesített termék információs lapján teszi közzé. Az információs lapon található eltérő szavatosság vállalását jelen szerződéssel együtt kell értelmezni.

   

  Az elállás során:

  - a vevő viseli az elállásból eredő minden felmerülő költséget
  - előzőleg kell a terméket visszajuttatni az eladónak, minthogy a vásárló a vételárat visszakapta volna
  - az árucikk csak az eredeti csomagolásban, az eredeti okmányokkal és számlával együtt szolgáltatható vissza
  - amennyiben az árucikk sérült, vagy viseltes állapotban van, az eladó kérheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.


  A fogyasztó kifogásait a vásárlói ügyfélszolgálat keretei között érvényesítheti.


  A Speed Bike Kft. az új és tökéletes állapotú termékek mellett alkalmanként olyan új és használt árukészletet is kínálhat eladásra, melyeknek beszerzése kedvező feltételekkel történik. (pl. a gyártók aktuális modellválasztékában már nem szereplő, használt, hibás termékek) Ezeket az árukat az információs lapon külön megjelöljük, közöljük azok műszaki színvonalát, használhatóságát, alapvető tulajdonságát és az értékesítés feltételeit, melyek biztosítják azokat az információkat amik a vásárló döntéshozatalához szükséges.

 • Eladó felelősségvállalása

  A Speed Bike Kft. nem vállal felelősséget az információs oldalon esetlegesen előforduló elírási hibákért, az oldalon elhelyezett információk helyességéért, valóságtartalmáért. A feltüntetett képek helyenként illusztrációk, melyet nem minden esetben közlünk. Az árváltozás jogát fenntartjuk. A Speed Bike Kft. fenntartja magának a jogot a felhasználóval szemben, a szolgáltatás és a tartalom egészére, vagy csak egy részére vonatkozó törlésre, szüneteltetésére, változtatásra bármilyen okból, előzetes értesítés nélkül, illetve a szolgáltatás és tartalom teljes körű, vagy részleges megszüntetésére. Az ebből eredő károkért felelősséget nem vállalunk. Mivel a Speed Bike Kft. mint kereskedő lép fel a kerékpár, kerékpár felszerelés gyártók, nagykereskedések és a vásárló között, ezért nem vállal felelősséget semmilyen olyan kárért, amely a vásárlás után közvetlenül, vagy közvetve a megvásárolt áruval kapcsolatos. Ön kijelenti, hogy a harmadik személy által a Speed Bike Kft-n keresztül nyújtott szolgáltatással kapcsolatos jogi és kártérítési vitákba nem vonja be a Speed Bike Kft -t, és dolgozóit. Ezen ügyek intézése csak a gyártó és a vásárló hatáskörébe tartozik.

   

  Panasza kivizsgálása céljából az alábbi Hivatalokhoz fordulhat:

   

  Budapest Főváros XIX. ker. Polgármesteri Hivatal Jegyzője
  Budapest XIX. ker. Városház tér 18. Telefon: 061/3474-500

   

  Közép Magyarországi Fogyasztóvédelmi Felügyelőség Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság Tanácsadó Iroda
  Budapest VIII. ker. József krt. 6. Telefon: 061/4594-999

   

  Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara mellett működő Budapesti Békéltető Testület
  Budapest I. ker. Krisztina krt. 99. Telefon: 061/4882-131

 • Vevő felelősségvállalása

  Megrendelő tudomásul veszi, hogy rendelése(i) jóváhagyásával jelen szerződést elfogadja, és az itt leírtak be nem tartásával szerződésszegést követ el, melyért jogi felelősséggel tartozik. Megrendelő vállalja, hogy az általa jóváhagyott rendelésekben megrendelt árut tartalmazó küldemények átvételéről és kifizetéséről gondoskodik. Amennyiben a küldemény kézbesítése a megrendelő hibájából meghiúsul, az ebből eredő többletköltségeket a megrendelő megtéríti a Speed Bike Kft. számára. A Speed Bike Kft. ilyen esetben a többletköltséggel megterheli megrendelő virtuális számláját, és annak teljesítésekor a többletköltség összegéről számlát állít ki.

 • Felek azonosítása

  A szerződés a Speed Bike Kft. mint eladó, és a megrendelő, mint vevő között jön létre. A Speed Bike Kft. az általa üzemeltetett weblapon keresztül leadott rendelésekért felel, azt nyilvántartja és a szerződés keretei között teljesíti. A rendelés elfogadásához az Ön, vagy cége azon adatai szükségesek, amelyeket a weblap regisztrációs oldalon kell megadni. A hiányosan, hamisan, vagy pontatlanul megadott adatokkal a megrendelés elutasításra kerül, illetve a szerződés nem jön létre. Amennyiben a regisztrált adatok nem felelnek meg a valóságnak a rendelést töröljük és a teljesítésétől indoklás nélkül elállunk. A rendelés státuszáról e-mailben értesítjük.

 • Adatvédelem

  Az adatok kezelője:
  Postacím: Speed Bike Kft. 1192 Budapest, Hungária út 2.
  Weboldal: www.canga.hu
  Központi e-mail: webshop[kukac]canga[pont]hu

  A Speed Bike Kft, havonta maximum 2-3 alkalommal, HÍRLEVÉL formában információt küld feliratkozott látogatóinak:
     - Aktuális programjairól
     - Akcióiról
     - Szolgáltatásainak esetleges változásáról

  ADATOK MEGADÁSA és FELHASZNÁLÁSA: A megrendeléshez szükséges a teljes név és e-mail cím megadása. Az adatszolgáltatás önkéntes, és minden kötelezettség mentes. A megadott adatokat kizárólag a hírlevelek küldéséhez használható fel!

  FELIRATKOZÁS: a teljes név és e-mail cím megadásával, egyértelmű hozzájárulását adja a rendszerbe való felvételét, azaz hozzájárul a tájékoztatás, reklámok, ajánlatok fogadásához.

  LEIRATKOZÁS: a rendszer által küldött minden hírlevél láblécében, egy megadott url címre kattintva azonnal - külső beavatkozás nélkül - bármikor, indoklás nélkül leiratkozhat a levél címzettje az adott levelezési listáról.

  ADATVÉDELEM: Az oldal tulajdonosa tiszteletben tartja és védi mindazok magántermészetű adatait, akik akár a weben keresztül, akár a kiadványokon keresztül kapcsolatba kerülnek vele. Adatait harmadik félnek nem adjuk át,  Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. Amennyiben Ön úgy dönt: nem engedélyezi számunkra, hogy a megadott adatok alapján később is felvegyünk Önnel a kapcsolatot, kérését tiszteletben tarjuk.

  Működésünk során az alábbi alapelveket tartjuk szem előtt:

  Bármilyen más módon hozzánk kerülő egyéni adatot, amit annak tulajdonosa nem szándékosan közölt velünk, nem őrzünk meg, és nem adunk tovább.

  A részünkre önkéntesen / tudatosan átadott magántermészetű adatokat csakis arra a célra használjuk fel, amire azt rendelkezésünkre bocsátották. (Előfizetői címet például csak kézbesítéshez vagy számlázáshoz, olvasói kérdőívet akkumulált formában statisztikához, vagy egyedileg esetleges sorsoláshoz stb.) Ezeket az adatokat más célra történő felhasználás céljából soha semmilyen körülmények között senkinek nem adjuk tovább. Partneri, előfizetői vagy közönség adatokat csakis statisztikailag feldolgozott formában, egyedi azonosítókhoz nem kapcsolhatóan hozunk nyilvánosságra, s ezekben a statisztikákban sem foglalkozunk olyan jellegű témakörökkel, amelyek bármilyen módon túlmennének a kiadványok olvasóközönségével kapcsolatos, közérdeklődésre számot tartó kérdések körén.

  A hírlevél megrendeléshez megadott adatok tárolása, a Speed Bike Kft bérelt szerverén/szerverein valósul meg!

  Speed Bike Kft adatkezelési nyilvántartási azonosító: kiadás alatt


  Amennyiben tájékozódni szeretne arról, hogy a Speed Bike Kft rendszere  milyen adatokat rögzített Önnel kapcsolatban, és azokat miként kezeli, különös tekintettel a felhasználás céljára, időtartamára, jogalapjára, kérjük, hogy szintén a jelen nyilatkozat alábbi pontjában ismertetett adatfeldolgozó elérhetőségein  lehetséges.

  Az adatfeldolgozást a Speed Bike Kft végzi

      Üzlet és Postacím: Speed Bike Kft. 1192 Budapest, Hungária út 2.
      Telefon: +36 30 9901 559
      Központi e-mail cím: webshop[kukac]canga[pont]hu
      weboldal: www.canga.hu
      Adatkezelési nyilvántartási azonosító: kiadás alatt

  Jogorvoslati lehetőséggel, panasszal az Adatvédelmi Biztos irodájánál lehet élni:
  Név: Adatvédelmi Biztos Hivatala
  Székhely: 1051 Budapest, Nádor u. 22.
  Postacím: 1387 Budapest, Pf.: 40.
  Telefon: 06 1 475 7186, 475 7100
  Telefax: 06 1 269 3541
  E-mail: adatved[kukac]obh[pont]hu

  webáruházunk adatkezelési nyilvántartási száma: NAIH-83568/2015.
  hírlevélküldő rendszerünk adatkezelési nyilvántartási száma: NAIH-82727/2015.
  mobilalkalmazásunk adatkezelési nyilvántartási száma: NAIH-82932/2015.

 • Áfa mentes vásárlás EU ügyfeleinknek

  Cégünk rendelkezik közösségi adószámmal, így az Európai Unió tagállamain belüli vásárlóinknak - akár a határon túli magyar cégeknek - lehetősége nyílik arra, hogy vásárláskor nettó áron jussanak hozzá a termékhez, és az országuk adó szabályai szerint helyben adózzanak.
   

  Az ÁFA mentes vásárlás abban az esetben lehetséges, ha a vásárló rendelkezik közösségi adószámmal, és a terméket külföldön használja, azt külföldre irányuló szállítólevéllel veszi át.
   
  Amennyiben EU-s cég, például Szlovákiában, Romániában, Ausztriában letelepült vállalkozás vásárol, úgy cégünk EU-s számlát állít ki, amelynek 0%-os az áfa kulcsa, és ezt követően az adott tagállam adószabályai szerint van mód adót fizetni.
   

  Alapfeltételek:

  - A cég bélyegzője első vásárláskor mindenképpen szükséges.
  - A cég alkalmazottja, vagy aláírási joggal rendelkező munkatársa szállítólevelet ír alá, amellyel igazolja, hogy a termék külföldre kerül leszállításra.
  - A cégnek rendelkeznie kell közösségi adószámmal, amelynek  formátuma például SK-XXXXXXXX, azaz egy országkód, és a helyi adószám első nyolc karaktere.
   
  A közösségi adószámmal vásárló ügyfeleket természetesen ugyanazok a jogok és szolgáltatások illetik meg, mint a bruttó árat kifizető ügyfeleket. A magyarországi vásárlás esetén a hazai garanciás jogszabályok érvényesek a vásárló állampolgárságától függetlenül.
   
  A vásárlással a vevő elfogadja, hogy a magyar jótállási és szavatossági törvényekben foglalt jogok illetik meg.
 • Szerzői jog

  Tilos a Speed Bike Kft. engedélye nélkül a nevet, képet, logót felhasználni, minden olyan termékhez, vagy szolgáltatáshoz, amely nem tartozik a körébe, amely alkalmas az ügyfelek megtévesztésére, a Speed Bike Kft. vagy a weboldalunk lejáratására. Az oldalain található egyes szöveges információk, képek, emblémák, tipográfiai és design elemek a szerzői jog hatálya alá esnek, tilos azokat a Speed Bike Kft. írásos engedélye nélkül sokszorosítani, terjeszteni vagy felhasználni.

 • Privacy Policy

  Az oldal látogatóiról adatokat gyűjt a web szerverünk, úgymint ip cím, böngésző típusa, beállításai, látogató országa/városa, előző látogatott oldal domain címe.

  Az üzemeltető statisztikai összegzést készít a rögzített adatokból, ezen kimutatások végeredménye csak statisztikai formában készülhet el, mely nem alkalmas egyedi azonosítókhoz való kapcsolására. Amennyiben ezt nem szeretné, a böngészõje beállításaival ezt megakadályozhatja, ennek pontos módjáról kérem tájékozódjon a böngészõje súgójában.

  Az adatok tárolásánál mindig a lehetõ legnagyobb biztonságot alkalmazzuk, hogy ezek harmadik személy, illetve illetéktelenek kezébe ne kerülhessenek.

  Jelen weboldal a Google, Inc. („Google”) által nyújtott Google Analitika webanalitikai szolgáltatást használja. A Google Analitika „sütiket” („cookies”), az Ön számítógépén elhelyezett szövegfájlokat használ, melyek célja, hogy segítse a weboldal használatának elemzését.

  A „süti” által generált, a weboldal használatára vonatkozó információkat (beleértve az Ön IP-címét) a Google egyesült államokbeli szervereire továbbítja és ott tárolja. A Google ezeket az információkat a weboldal Ön által történő használatának értékelésére, a weboldalon végrehajtott tevékenységekről szóló riportoknak a weboldalak üzemeltetői részére történő összeállítására, valamint a weboldalon végrehajtott tevékenységekkel és az internethasználattal kapcsolatos egyéb szolgáltatások nyújtására használja.

  A Google továbbá átadhatja ezeket az információkat harmadik felek részére, amennyiben ezt törvény írja elő, vagy az adott harmadik felek a Google megbízásából feldolgozzák az információkat. A Google nem társítja az Ön IP címét a Google birtokában lévő egyéb adatokkal. Böngészője megfelelő beállításainak kiválasztásával Ön visszautasíthatja a „sütik” használatát, azonban felhívjuk figyelmét, hogy ez esetben Ön nem fogja tudni kihasználni jelen weboldal összes funkcióját. A jelen weboldal használatával Ön hozzájárul adatainak feldolgozásához a fentiekben meghatározott módon és a fentiekben meghatározott célokra.

  A Google által használt DART cookie lehetővé teszi, hogy a felhasználók számára a hirdetéseket az Ön webhelyén és az internet egyéb helyein végzett látogatásaik alapján jelenítse meg.
  A felhasználók kikapcsolhatják a DART cookie használatát a Google hirdetésekre és tartalmi hálózatra vonatkozó adatvédelmi irányelvek felkeresésével.


  Amennyiben bármilyen kérdése van, kérem írjon nekünk!

Oldalak: