Speciális kerékpár ajánlatok


Kerékpárokra árgarancia Ingyenes defektvédelem a kerékpároknál Ingyenes kerékpár beüzemelés 6 havi ingyen hitel kerékpárokra
Országos kerékpár szervizhálózat
Kispesti kerékpár üzletünkben több mint 1000 kerékpárból válogathatsz

Selle Royal Scientia nyereg

Kiegészítők|Kiegészítők » Nyergek

Selle Royal Scientia nyereg
Selle Royal Scientia nyereg
Canga Kerékpárbolt és Webáruház Ár: 23990.00Ft
Kérdésed van a termékkel kapcsolatban?

A Selle Royal és a Kölni Sport Egyetem kifejlesztette az első olyan tudományosan megtervezett, ergononómikus nyergeket, amelyek pontosan és teljes körűen alkalmazkodnak a kerékpárosokhoz. A tervezés lényege a kerékpáros teljesítményének és kényelmének optimalizálása volt, így jött létre a Scientia. Az üléspozíciónak és az anatómiai méreteknek megfelelően kialakított alátámasztás és csillapítás a maximális komfortért. Az egyedileg formázott pálcarögzítés növeli a menetkomfortot és oldalirányú rugalmasságot biztosít. Intelligensen elhelyezett Royalgel betétek, amik minimalizálják a terhelést a kritikus részeken. Az előredőlésnek megfelelően változó szögű oldalív. Az ülőgumók távolságának megfelelően méretezve, leveszi a terhelést a legkényesebb részekről. A megemelt hátsó rész meggátolja a hátracsúszást, ezáltal növelve a komfortot.

ATHLETIC
Az Athletic modellt 45 fokos üléspozícióra javasoljuk. Három méretben elérhető (A1,A2,A3)

MTB és Cross Trekking kerékpárokra

MODERATE
A Moderate modellt 60 fokos üléspozícióra javasoljuk. Ennél a helyzetnél a kerékpáros súlypontja hátrébb kerül a nyereg szélesebb részére. Három méretben elérhető (M1,M2,M3)

Cross Trekking és Trekking kerékpárokra

RELAXED
A Relaxed modellt 90 fokos üléspozícióra javasoljuk. Ez a pozíció a kerékpáros súlyának 60 %-át közvetlenül a nyereg hátsó részére helyezi. Három méretben elérhető (R1,R2,R3)

City kerékpárokra


 

 

 
  • Megosztások:
  • www.digg.com
  • www.del.icio.us
  • www.facebook.com
 

Megjegyzések

Kerékpár Webáruházunk további ajánlatai

Shimano PD-R550 patent pedál
30990.00Ft
Garázskampó
990.00Ft
KROSS SNUG GYEREKÜLÉS CSATLAKOZÓ
3500Ft