Speciális kerékpár ajánlatok

Adatvédelem

 
  • Megosztások:
  • www.digg.com
  • www.del.icio.us
  • www.facebook.com

Üzletszabályzat » Adatvédelem

Az adatok kezelője:
Postacím: Speed Bike Kft. 1192 Budapest, Hungária út 2.
Weboldal: www.canga.hu
Központi e-mail: webshop[kukac]canga[pont]hu

A Speed Bike Kft, havonta maximum 2-3 alkalommal, HÍRLEVÉL formában információt küld feliratkozott látogatóinak:
   - Aktuális programjairól
   - Akcióiról
   - Szolgáltatásainak esetleges változásáról

ADATOK MEGADÁSA és FELHASZNÁLÁSA: A megrendeléshez szükséges a teljes név és e-mail cím megadása. Az adatszolgáltatás önkéntes, és minden kötelezettség mentes. A megadott adatokat kizárólag a hírlevelek küldéséhez használható fel!

FELIRATKOZÁS: a teljes név és e-mail cím megadásával, egyértelmű hozzájárulását adja a rendszerbe való felvételét, azaz hozzájárul a tájékoztatás, reklámok, ajánlatok fogadásához.

LEIRATKOZÁS: a rendszer által küldött minden hírlevél láblécében, egy megadott url címre kattintva azonnal - külső beavatkozás nélkül - bármikor, indoklás nélkül leiratkozhat a levél címzettje az adott levelezési listáról.

ADATVÉDELEM: Az oldal tulajdonosa tiszteletben tartja és védi mindazok magántermészetű adatait, akik akár a weben keresztül, akár a kiadványokon keresztül kapcsolatba kerülnek vele. Adatait harmadik félnek nem adjuk át,  Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. Amennyiben Ön úgy dönt: nem engedélyezi számunkra, hogy a megadott adatok alapján később is felvegyünk Önnel a kapcsolatot, kérését tiszteletben tarjuk.

Működésünk során az alábbi alapelveket tartjuk szem előtt:

Bármilyen más módon hozzánk kerülő egyéni adatot, amit annak tulajdonosa nem szándékosan közölt velünk, nem őrzünk meg, és nem adunk tovább.

A részünkre önkéntesen / tudatosan átadott magántermészetű adatokat csakis arra a célra használjuk fel, amire azt rendelkezésünkre bocsátották. (Előfizetői címet például csak kézbesítéshez vagy számlázáshoz, olvasói kérdőívet akkumulált formában statisztikához, vagy egyedileg esetleges sorsoláshoz stb.) Ezeket az adatokat más célra történő felhasználás céljából soha semmilyen körülmények között senkinek nem adjuk tovább. Partneri, előfizetői vagy közönség adatokat csakis statisztikailag feldolgozott formában, egyedi azonosítókhoz nem kapcsolhatóan hozunk nyilvánosságra, s ezekben a statisztikákban sem foglalkozunk olyan jellegű témakörökkel, amelyek bármilyen módon túlmennének a kiadványok olvasóközönségével kapcsolatos, közérdeklődésre számot tartó kérdések körén.

A hírlevél megrendeléshez megadott adatok tárolása, a Speed Bike Kft bérelt szerverén/szerverein valósul meg!

Speed Bike Kft adatkezelési nyilvántartási azonosító: kiadás alatt


Amennyiben tájékozódni szeretne arról, hogy a Speed Bike Kft rendszere  milyen adatokat rögzített Önnel kapcsolatban, és azokat miként kezeli, különös tekintettel a felhasználás céljára, időtartamára, jogalapjára, kérjük, hogy szintén a jelen nyilatkozat alábbi pontjában ismertetett adatfeldolgozó elérhetőségein  lehetséges.

Az adatfeldolgozást a Speed Bike Kft végzi

    Üzlet és Postacím: Speed Bike Kft. 1192 Budapest, Hungária út 2.
    Telefon: +36 30 9901 559
    Központi e-mail cím: webshop[kukac]canga[pont]hu
    weboldal: www.canga.hu
    Adatkezelési nyilvántartási azonosító: kiadás alatt

Jogorvoslati lehetőséggel, panasszal az Adatvédelmi Biztos irodájánál lehet élni:
Név: Adatvédelmi Biztos Hivatala
Székhely: 1051 Budapest, Nádor u. 22.
Postacím: 1387 Budapest, Pf.: 40.
Telefon: 06 1 475 7186, 475 7100
Telefax: 06 1 269 3541
E-mail: adatved[kukac]obh[pont]hu

webáruházunk adatkezelési nyilvántartási száma: NAIH-83568/2015.
hírlevélküldő rendszerünk adatkezelési nyilvántartási száma: NAIH-82727/2015.
mobilalkalmazásunk adatkezelési nyilvántartási száma: NAIH-82932/2015.